Storitve - MIZARSTVO HERMAN, Herman Igor s.p.

Pojdi na vsebino

VRATA

Pri mizarstvu Herman izdelujemo notranja in zunanja vrata iz masivnega lesa in so tako kot vsi naši izdelki prilagojeni željam in okusu kupca. Prav tako vam pri adaptaciji  ali novogradnji hiše ali stanovanja demontiramo stara vrata in vgradimo nova.
Danes so notranja vrata predmet, ki ga najdemo v vsakem domu in nam omogoča prehod iz enega prostora v drugega. Imamo pa še poleg notranjih vrat tudi zunanja vhodna vrata, ki pa omogočajo vstop v zgradbo. Ob naročilu notranjih ali znanjih vrat lahko tudi izdelamo ujemajoče se podboje, ki pa so lahko različne dimenzije (širina, višina, debelina). Po potrebi vam lahko izdelamo tudi vgradna vrata ali pa pregradno steno.
Cena vrat pa je odvisna od velikosti, oblike, kvalitete materialov, ter posebnih želja same stranke ob naročilu.

PREDSOBE

Predsoba je prostor, ki ga gosti najprej opazijo, s tem pa tudi pusti prvi vtis o vas. Lepo narejena in dodelana predsoba lahko izraža vašo pozitivnost, ki jo izražate tudi vi. Ker z vstopom ljudi v predsobo pustite prvi vtis, pustite dobrega in opremite predsobo s kakovostnim pohištvom, ki ga izdeluje mizarstvo Herman.

KUHINJE

Želite moderno kuhinjo današnjega časa, ki bo s svojimi mehkimi in zaokroženimi stranicami, ter čistih in elegantnih oblik najučinkoviteje zadovoljila vaše potrebe. Zato vam v mizartvu Herman izdelamo unikatno kuhinjo po vaših željah, raznolikih kombinacij visečih , polvisečih in stoječih elementov. Kuhinjo vam izdelamo različnih oblik in velikosti, odprtih, zaprtih z vraci ali brez, da bo vaša kuhinja postala prijeten bivalni prostor, kjer boste uživali in z užitkom kuhali in preživljali lepe trenutke.

DNEVNE SOBE

Nekoč je veljalo, da je kuhinja center za druženje z družino. Danes pa zaradi vse hitrejšega ritma življenja ni več tako. Okolje za druženje je to postala dnevna soba, to je prostor kjer se zadržujemo čez dan in tudi zvečer. Bistvo dnevne sobe se skriva v varnosti in udobju, ki nam ga nudi.  Dnevni prostor pa nam tudi nudi udobje, toplino in pa predvsem, da se počutimo sproščeno, ko si vzamemo popoldanski počitek na sedežni garnituri ali pa sproščeno preživljamo svoj prosti čas.
Pohištvo v dnevni sobi naj bo premišljeno sestavljeno (izbira materialov, modne smernice, osvetlitev, oblika...) vsekakor naj ne bo to skladišče garderobe.

OTROŠKE SOBE

Želite najboljše za vašega otroka? Kakovostne otroške in mladinske sobe mizarstva Herman. Otroške in mladinske sobe morajo biti prilagojene otrokom in njihovim potrebam, tako funkcionalno kot tudi barvno. Pri nas boste našli odlične rešitve in ideje za opremo sobe vašega otroka. Po vaših željah in potebah vam izdelamo postelje, pograde, različne poličke, omare, predalnike in še bi naštevali.... Predvsem pa je za nas pomembno, da vam izdelamo funkcionalno pohištvo za vašega otroka in tako iz otroške sobe kasneje nastane mladinska soba.

SPALNICE

Velikokrat pride do dileme ko izbiramo novo spalnico, kako si zagotoviti sproščeno in udobno vzdušje, hkrat pa zagotoviti tudi stilsko usklajenost. Izbira novih elementov za spalnico ne bi smela predstavljati neprijetnega opravka, kajti z izdelki, ki so na voljo na tržišču se je včasih res težko odločiti. Zato pri mizarstvu Herman poskrbimo za vsako stranko, ji svetujemo in pomagamo izbrati najboljše za svojo spalnico.
Moramo se zavedati, da človek prespi več kot tretjino svojega življenja, zato je nujnega pomena, da je pohištvo v spalnici pravilno izbrano,  pri čemer je treba biti posebno pozoren na kvaliteto. Pri tem je ključnega pomena izbira prave postelje, ki nam omogoča počitek po napornem dnevu.
Pri izbiri postelje je treba gledati na velikost, stil, kvaliteto in ceno, a se je treba zavedati, da poceni postelja svoje funkcije ne bo dolgo opravljala. Spalnica pa ni samo postelja ampak je tu še razna oprema in drugi shranjevalni  elementi kot so regali, nočne omarice, komode in drugi sestavi spalnice, to pa zato da nam drobnarije ne ležijo povsod po prostoru.

STOPNICE

Stopnice so z leti postale del notranje opreme in ne služijo več kot samo pripomoček, da pridemo iz enega nadstropja v drugo, ampak domu dajo neki pečat.  Zato v mizarstvu Herman damo veliko na tradicijo in znanje pri sami izdelavi.

OGRAJE

V naši ponudbi pa poleg ostalih storitev najdete tudi lesene stopnice in notranje ograje za hišo, vikend ali stanovanje.
Lesene stopnice so že stoletja preizkušena klasika. Izvedba klasičnega stopnišča je možna v odprti ali v zaprti obliki.
Če so stopnice eden najpomembnejših elementov vašega prostora, pa je ograja nedvomno oblikovno gledano, najpomembnejši element vaših stopnic, jim zato pri načrtovanju posvetimo veliko pozornosti. Ograja je sestavljena iz stebrov in letvic, pri katerih je, običajno zaradi otrok, zelo pomembna varnost. Pri ograji se zato načeloma izogibamo vodoravnim letvicam, ki bi otrokom omogočali plezanje.

KOPALNICE

V kopalnici ljudje pričenjamo in zaključujemo svoje dneve. Daleč so časi, ko so bile kopalnice temni, naključno urejeni prostori, običajno brez dnevne svetlobe. V kopalnici ljudje v povprečju svojega življenja preživimo, kar nekaj časa, zato je njena urejenost več kot nujna. To pa se zavedajo tudi naše stranke, pomembnosti dobro in funkionalno urejene kopalnice. Naše podjetje mizarsvo Herman vam po vaših željah in idejah izdela in opremi kopalnico.

PISARNE

Ureditev poslovnih prostorov je kreativni element kulture podjetja in predstavlja identiteto podjetja zaposlenim in tudi poslovnim partnerjem. Koncept ureditve odraža sodoben način dela in poslovanja, ki se stalno lahko prilagaja novim načinom dela in komuniciranja. V mizarstvu Herman vam pisarno uredimo v kvalitetn in predvsem prepričljiv urejen poslovnen prostor, ki je eden izmed ključev za uspešno delo.

RAZREZ

Pri podjetju mizarstvo Herman vam ponujamo hiter, poceni in kvaliteten razrez ivernih plošč, lesomala , osb plošč in razrez akrilnih plošč visokega sijaja.

Copyright 2013-2020© Mizarstvo Herman, Herman Igor s.p.
Izdelovanje in oblikovanje Franci Oven
Nazaj na vsebino